Jussi Tuulensuu

Tuulensuu_speakers2016

Jussi Tuulensuu on Aamulehden toinen päätoimittaja. Hän johtaa uutistoimituksen työtä ja kehittää maksullista digitaalista journalismia.

Tuulensuu on myös lehtikonsultti ja kansainvälisesti palkittu journalistinen ulkoasusuunnittelija ja art director. Hän on tehnyt lukuisia ulkoasu- ja sisältöuudistuksia sanoma- ja aikakauslehdille. Hän on aiemmin työskennellyt muun muassa ulkoasupäällikkönä Sanoma Media Finlandin aikakauslehtien auto-, tekniikka- ja tiedelehtien ryhmässä sekä talousaikakauslehti Kauppalehti Option ulkoasuvastaavana.

Aamulehti on Suomen toiseksi suurin 7-päiväinen sanomalehti. Se on voittanut kymmeniä kansainvälisiä ulkoasupalkintoja ja sijoittui tänä vuonna 13 parhaan joukkoon Society for News Designin maailman parhaiten suunnitellun lehden kilpailussa.

Jussi Tuulensuun esityksen otsikko on ”Upea visualisointi, mutta näkikö kukaan?”

Jussi Tuulensuu is Editor-in-Chief at Aamulehti, Finland’s second-largest daily newspaper. He is head of the newsroom and leads the development of premium digital content at the newspaper.

Tuulensuu is an award-winning editorial designer and art director. He has previously worked as head of design of car, tech and science magazines at Sanoma Media Finland and art director of business magazine Kauppalehti Optio.

Jussi Tuulensuu’s presentation is in Finnish.

https://twitter.com/tuulensuu
https://www.linkedin.com/in/tuulensuu
http://www.aamulehti.fi/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *