Jer Thorp

Jer Thorp on newyorkilainen taiteilija ja opettaja. Hän on kotoisin alkujaan Vancouverista, Kanadasta ja hänen akateeminen taustansa on genetiikan parissa.

Thorpin useasti palkitut työt käyttävät tiedon visualisoinnin menetelmiä tieteen, taiteen, datan ja kulttuurin teemojen käsittelyyn. Hän on osallistunut näyttelyihin eri puolilla maailmaa ja hänen työnsä ovat olleet näkyvästi esillä lukuisten arvostettujen julkaisujen kuten The Guardianin, Scientific Americanin, The New Yorkerin ja Popular Sciencen sivuilla.

Tällä hetkellä Thorp työskentelee ”data artist in residence” -tittelillä New York Timesissa. Hän on New Yorkin yliopiston dosentti ja opettaa koulun vuorovaikutteisen telekommunikaation koulutusohjelmassa.

Jer Thorpin puheenvuoro on englanninkielinen.

Jer Thorp is an artist and educator with a background in genetics from Vancouver, Canada, currently living in New York.

His award-winning software-based works often use information visualization to treat subjects relating to science, data, art and culture. His works have been exhibited worldwide and have featured in magazines like The Guardian, Scientific American, The New Yorker, and Popular Science.

He is currently Data Artist in Residence at the New York Times, and is an adjunct Professor in New York University’s ITP program.

Jet Thorp’s presentation topic is “Near/Far”.

http://blog.blprnt.com

twitter: @blprnt

Leave a Reply

Your email address will not be published.