Frédérik Ruys

FrederikRuysFrédérik Ruys on hollantilainen informaatiomuotoilija. Hän pyörittää omaa Vizualism-yritystään ja kuuluu vuodesta 2008 asti vuosittain pidetyn infografiikka-aiheisen Infographics Congres -seminaarin järjestäjiin. Hän toimii myös datajournalistina VPRO-yleisradioyhtiön palveluksessa, missä hänen tunnetuimpiin töihinsä lukeutuu palkittu Nederland van Boven (Alankomaat ilmasta) -dokumenttisarja.

Ruys on pidetty ja suosittu luennoitsija ja seminaaripuhuja. Hän kuului myös maailman arvostetuimman infografiikkakilpailu Malofiejin tämänvuotiseen tuomaristoon.

Frédérik Ruysin puheenvuoro on englanninkielinen.

Frédérik Ruys is a Dutch information designer. Besides running his own design agency Vizualism he is one of the organizers of the Infographics Congres, held annually since 2008. He also works as a data journalist for the Dutch public broadcaster VPRO, where he has worked especially on the award-winning Nederland van Boven (Netherlands from Above) documentary TV series. 

Ruys is a popular and respected teacher and conference speaker. He was also a member of the jury at this year’s Malofiej awards.

http://www.vizualism.com
http://www.infographics.eu
https://twitter.com/fruys

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *